Sabtu, 9 Julai 2011

KHEROW @ FAITHCRAFT STUDIO

Kedatangan Kherow adalah secara mengejut disebabkan Kuala Lumpur yang lumpuh oleh kerana Perhimpunan Bersih. Asal tujuan mereka untuk menyaksikan Konsert 2 Raksasa ( Sweet Charity dan Blues Gang ) ditukar kepada perjalanan ziarah dan rekreaksi.

Kherow kini giat dalam proses merakamkan album terbaru mereka yang lebih aggressif dan teknikal. Zizie yang merupakan gitaris utama Kherow memberitahu, mereka akan cuba menyiapkan 10 buah lagu dan mengeluarkan cd tersebut pada hujung tahun ini juga. Faithcraft Productions sekali diberi kepercayaan untuk menerbitkan album tersebut, walaubagaimanapun Kherow masih belum memutuskan siapakah yang bakal menjadi penyanyi mereka? Lebih genting, mereka terbabit dalam sebuah persembahan di Jakarta pada September ini.


 
Seterusnya kami makan malam di Restoran Samudera, Kuala Perlis dengan suasana yang tenang dibawah alunan lagu evergreen dan pelayan-pelayan wanita yang manis-manis belaka. Hidangan malam itu adalah ikan jenahak masak 3 rasa, butter prawn, sotong goreng tepung, sayur kangkung, Sup daging, nasi putih dan jus buah-buahan. Semua dibuat untuk hidangan 3 orang. Harga kesemua hidangan tersebut hanya RM86.00. Berbaloikan!Tiada ulasan:

Catat Ulasan